torstai 30. huhtikuuta 2015

MurhamysteeriIllallinen on katettu murha-arvoituksella, osallistu jännittävään ja pulmalliseen murhamysteeriin; Murha Mystery Manorissa!

Murhamysteerit ja murha-arvoitukset ovat todella suosittuja ja arvostettuja juhlateemoja illalliskutsuilla. Käsikirjoitus, jossa on valmiit roolit, jaetaan vieraille ja heidän tulee illan kuluessa, joko joukkueena tai yksittäin ratkaista jännittävä murha-arvoitus. Murhamysteeri ratkaistaan käsikirjoituksessa ilmenevillä vihjeillä. Tämä on melko pulmallista ja hyvin viihdyttävää, joten ei ole mikään ihme, että monet arvostavat tätä jännittävää teemaa juhlissa tai illallisilla.
Nyt sinulla on tilaisuus järjestää oma murhamysteeri ja ratkaista murha, aivan kuten suosituissa salapoliisisarjoissa. Murhamysteerit ja murha-arvoitukset ovat jo pitkään olleet hyvin suosittuja muun muassa yritysten Kickoff – tapahtumissa ja nyt myös sinä voit helposti ja nopeasti järjestää unohtumattoman illallisen vieraillesi jännittävän ja hauskan murha-arvoituksen parissa.
Olemme varmoja, että vieraasi tulevat viihtymään yli odotusten ja illalliskutsusi muistetaan vielä pitkään.  

Grapevinen suosittu valmis Murhamysteeri on täydellistä ajanvietettä juhliin, jossa keräännytään hyvien ystävien kanssa saman pöydän ääreen nauttimaan herkullisesta menyystä, joka sisältää myös jännittävän ja kiperän murha-arvoituksen.  Murhamysteerin voi toteuttaa monella eri tapaa. Vieraat saavat valita, haluavatko he keskustella päätelmistään ja yrittää ratkaista mysteeriä joukkueina, tai haluavatko he pitää päätelmät ja arvaukset omana tietonaan. Illallisen päätteeksi kuullaan, mihin lopputulokseen vieraat ovat päätyneet murha-arvoituksessa ja kuinka kaikki oikein tapahtui.

Järjestä oma murhamysteeri! Murha Mystery Manorissa
Murha Mystery Manorissa on pulmallinen, hauska ja helposti toteutettava murhamysteeri illallisille. Murha Mystery Manorissa ei vaadi vierailta rooliasuja tai näyttelijänlahjoja, vaan on kekseliäs murhamysteeri, jota kaikki vieraat voivat olla mukana ratkaisemassa.
Lue lisää>>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti