perjantai 13. maaliskuuta 2015

Aarteenetsintä - Kehittävää ja hauskaa aktiviteettia lastenkutsuilleLapset rakastavat arvoituksia, mysteereitä ja haasteita ja siksi aarteenetsintä onkin täydellinen leikki lastenjuhliin, synttäreille, kaverikutsuille tai muuten vain ajanvietteeksi ja päivän piristykseksi. Aarteenetsinnässä lapset saavat ratkaista monia pulmallisia arvoituksia ja hauskoja haasteita. Aarteenetsinnät ovat mukavia ja helppoja järjestää ja erilaiset teema-aarteenetsinnät ovat täydellinen arvoitusleikki teemaan sopivine asuineen. Lastenjuhlien järjestämisessä riittää yhtä sun toista puuhaa ja valmis aarteenetsintä on erinomainen ja lasten keskuudessa hyvin arvostettu leikki lastenjuhliin. Grapevine tarjoaa monia hauskoja ja jännittäviä valmiita aarteenetsintäpaketteja, aina suloisesta prinsessateemasta jännittävään merirosvoseikkailuun. Grapevinen aarteenetsinnät ovat paitsi hauskoja, myös opettavaisia. Arvoitukset ja haasteet on räätälöity lasten ikiin sopiviksi ja lapset pääsevät käyttämään luovuuttaan ratkaistessaan erilaisia pulmia. Valmiit aarteenetsinnät arvoituksineen ovat helppoja ja nopeita järjestää ja valmisteluihin ei kulu juuri puolta tuntia enempää.

 
Aarteenetsintä
Aarteenetsintä: Supersankarimysteeri
Auta Supersamia pelastamaan Big Cityn kaupunki vihreänaamioiselta roistolta. Täydellinen aarteenetsintä supersankarijuhliin! Saat kaiken mitä tarvitset ja järjestät hauskimman aarteenetsinnän alle puolessa tunnissa! Lastenjuhlan, joka varmasti tullaan muistamaan!
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>
Aarteenetsintä: Sirkusmysteeri
Älyttömän hauska sirkusteema-aarteenetsintä! Ratkaise sirkusmysteeri! Sirkusmaailmaan kadonneita leijonan häkin avaimia etsiessä ratkaistaan arvoituksia ja haasteita. Aarteenetsintä-paketissa on kaikki mitä tarvitset hauskaan teema-aarteenetsintään! Soveltuu 4-6 vuotiaille.
Lue lisää>>
Aarteenetsintä: Prinsessamysteeri
Prinsessamysteeri on hauska aarteenetsintä, jossa kaikki prinsessat saavat auttaa pelastamaan prinssi Kuunsäteen, jonka ilkeä haltijatar on muuttanut sammakoksi ja sulkenut lukkojen taakse linnan tornihuoneeseen.
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>

Aarteenetsintä - Kehittävää ja hauskaa aktiviteettia lastenkutsuille

Anna lasten heittäytyä jännittävään seikkailuun viidakossa, tai pelastamaan kaupunki ilkeän rosvon kynsistä. Grapevine tarjoaa monia hienosti toteutettuja aarteenetsintöjä, joilla järjestät helposti mukavat lastenjuhlat. Grapevinen valmiit aarteenetsinnät ovat tulostusta vaille valmiita, säästät aikaa ja järjestät helposti ainutlaatuiset juhlat kotona, puistossa tai leikkipaikalla, ulkona tai sisällä, valintasi mukaan. Erityissuunnitellut aarteenetsintä-pakettimme ovat todella hauskoja ja sisältävät sopivan pulmallisia arvoituksia ja jännittäviä haasteita niin pienimmille, kuin vähän isommille lapsille, tytöille ja pojille.  Aarteenetsintöjä on saatavana monilla lasten mieliaiheilla; kuten prinsessat, merirosvot, supersankarit, salapoliisiteema tai viidakkoseikkailu. Jos haluat järjestää unohtumattoman syntymäpäiväjuhlan tai muuten vain järjestää mukavaa tekemistä lastenjuhlaan, kokeile helppoa ja hauskaa aarteenetsintää! Aarteenetsinnät eivät ole ainoastaan mukavaa aktiviteettia syntymäpäiville tai lastenjuhliin, ne myös kehittävät lasten päättelykykyä, ryhmätyöskentelyä ja luovuutta.  Grapevinen valmiit aarteenetsinnät tarjoavat monia huimia seikkailuja, jännittäviä haasteita ja hauskoja arvoituksia lasten puuhakkaaseen ja leikintäyteiseen arkeen ja juhlaan. Aarteenetsintä on täydellinen juhlaleikki, jossa lapset saavat ratkaista monia hauskoja, sopivan pulmallisia arvoituksia, suorittaa jännittäviä haasteita, miettiä yhdessä ratkaisuja ja auttaa toisiaan matkan varrella kadonneen aarteen luo. Grapevinen valmiilla aarteenetsintäpaketeilla järjestät hauskimmat lastenjuhlat ikinä - helposti ja nopeasti.  


Pääsiäisaarteenetsintä
Pääsiäisaarteenetsintä: Kadonneiden munien metsästys
Hurjan hauska munien etsintä lapsille! Ensin Aada-kanan pesästä mystisesti kadonneet munat pitää löytää ratkaisemalla pulmallisia kysymyksiä, sekä jännittäviä haasteita, ehkäpä lopuksi vielä täynnä makeisia oleva pääsiäismuna etsittäväksi!
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille >>
Aarteenetsintä lapsille
Aarteenetsintä lapsille
Valmiilla aarteenetsintä-paketillamme järjestät hauskan ja jännittävän aarteenetsinnän lapsille vain muutamassa minuutissa! Aarteenetsintä on valmis paketti, joka soveltuu jokaiseen kotiin, valitset itse aarteenetsinnän pituuden ja vaikeusasteen valitsemalla sopivat vihjeet. Täydellinen lastenjuhliin!
Lue lisää >>
ulkopelit lapsille
Aarteenetsintä ulkona - TALVI
Hauska aarteenetsintä lumiseen talveen. 24 valmiin vihjeen ja yksinkertaisen rekvisiitan avulla järjestät huisin hauskan aarteenetsinnän vain 5 minuutissa! Tämän aarteenetsinnän voi järjestää helposti esimerkiksi puutarhassa tai pihapirissä. Sinä valitset ne vihjeet, jotka toimivat parhaiten paikassa, jossa haluat järjestää aarteenetsinnän.
Lue lisää >>Ei kommentteja:

Lähetä kommentti