tiistai 10. helmikuuta 2015

SalapoliisijuhlatMietitkö sopivaa teemaa 7-8 vuotiaan lapsesi tulevaan synttärijuhlaan? Tuon ikäiset lapset ovat yleensä jo ehtineet pelata monia hauskoja pelejä, joissa tarkoituksena on ratkaista mysteereitä ja peleissä olevia arvoituksia ja haasteellisia pulmia, ja pitkän ja hauskan pelin päätteeksi mysteeri saa ratkaisunsa.
Salapoliisijuhlat ovat hyvä valinta teemaksi lastenjuhliin, koska useimmat lapset ymmärtävät heti mistä on kysymys – juhlasta, jossa ratkaistaan jokin jännittävä mysteeri. Voit mainita juhlien salapoliisiteemasta jo kutsukortissa ja olemme varmoja, että lapset tulevat olemaan innoissaan.
Seuraavaksi sinun tehtävänäsi on valmistella juhlat mahdollisimman hyvin, että intoa täynnä olevien lasten odotukset tulevasta salapoliisijuhlasta täyttyvät.


Voit luonnollisesti keksiä oman mysteerin ja kasapäin vihjeitä ja haasteita lapsille, mutta suurin osa vanhemmista on sitä mieltä, että itse juhlien järjestelyssä on paljon tehtävää ja valitsevat mielellään valmiiksi suunnitellun aktiviteetin ohjelmaksi lastenjuhlaan.  Jos etsit jännittävää, hauskaa ja hyvin toteutettua salapoliisimysteeriä, löydät sen täältä. Grapevinelta voit ostaa valmiita aarteenetsintä-tuotteita, joissa lapset saavat tehtäväkseen hauskoja haasteita ja pulmallisia arvoituksia ratkaistakseen jonkin jännittävän mysteerin. Tilaat tuotteet helposti ja vaivattomasti ja saat ne heti käyttöösi ladattavassa ja tulostettavassa muodossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti