keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Halloween-teemajuhliin

        Viime vuonna meidät oli kutsuttu Halloween-teemajuhliin. Kaikki vieraat olivat ihastuksissaan juhlista ja nyt tyttäremme haluaa ehdottomasti omat lastenjuhlat Halloweenteemalla. Mistä aloittaa juhlien järjestäminen? Löysin paljon inspiraatioita, ja hauskoja vinkkejä lasten Halloweenjuhlaan tältä sivulta: http://www.grapevine.nu/suomi/


Järjestä oma murhamysteeri! Murha Mystery Manorissa
Murha Mystery Manorissa on pulmallinen, hauska ja helposti toteutettava murhamysteeri illallisille. Murha Mystery Manorissa ei vaadi vierailta rooliasuja tai näyttelijänlahjoja, vaan on kekseliäs murhamysteeri, jota kaikki vieraat voivat olla mukana ratkaisemassa.
Lue lisää>>
Halloween aarteenetsinnät:
Aarteenetsintää lapsille:
Halloweenmysteeri

Halloweenmysteerissä lapset saavat auttaa kreivi Vladia etsimään Naakkatornin linnan aarretta. Lapset saavat tehtäväkseen ratkaista jännittäviä haasteita ja matkan varrella vastaan tulee noitia, vampyyrejä, hirviöitä, kummituksia ja velho, sekä muita linnan asukkeja.
Halloweenmysteeri 4-6 vuotiaille>>
Halloweenmysteeri 7-10 vuotiaille>>
Halloweenjuhlat
Halloweenquiz
Pelottavan näppärä Halloweenquiz syksyn juhlaan! Kaikenlaisia karmivia Halloweeniin liittyviä erilaisia kysymyksiä, 27 kysymystä, joista 11 on musiikkikysymyksiä. Piristä syksyä ja pidä Halloweenjuhlat! Halloweenvisailumme on jo puoli juhlaa, lisäksi tarvitset vain hyvää ruokaa ja kurpitsalyhdyn - voilà!
Lue lisää >>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti