tiistai 2. kesäkuuta 2015

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman aarteenetsintöjä
Kesä on ihanaa aikaa. Oleillaan paljon ulkosalla puuhastellen ja leikkien, mutta jos sulkapalloa ei enää jaksata pelata tai jalkapallo on jo potkittu puhki, niin mukavaa ajanvietettä kesäpäivään saat Grapevinen valmiilla aarteenetsintätuotteilla. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman aarteenetsintöjä monilla lasten lempiteemoilla sirkusmaailmasta viidakkoteemaan ja tietenkin aina yhtä suositut prinsessa, merirosvo ja salapoliisi teemat. Aurinkoiseen päivään puutarhassa sopii täydellisesti puuhaa täynnä oleva aarteenetsintä lapsille ulkona - kesäistä puuhaa pienimmille löydät täältä: http://www.grapevine.nu/suomi/pdf/aarteenetsint%C3%A4-lapsille-ulkona
 
Toinen kesäinen tuotteemme on hauska Kesämysteeri lapsille! Kesämysteeri sopii täydellisesti ajanvietteeksi lapsille kesäjuhliin, sukujuhliin, grillikutsuille tai hauskaksi leikiksi naapureiden lasten kanssa aurinkoisena kesäpäivänä. Tässä jännittävässä ja sopivan pulmallisessa aarteenetsinnässä lapset löytävät pullopostia kapteeni Koukulta, joka on jäänyt merirosvojen vangiksi. Merirosvot vaativat kapteenista lunnaaksi kuusi kultarahaa. Heille, jotka auttavat kapteenia niiden kuuden kultarahan löytämiseksi, antaa kapteeni Koukku palkkioksi vihjeen salaisen aarteen luo! Löytääkseen kaikki kuusi kultarahaa lapset saavat tehtäväkseen ratkaista kesäisiä, pulmallisia arvoituksia ja heittäytyä jännittävien haasteiden vietäväksi. Kesämysteerin voit ostaa kätevästi täältä 
  http://www.grapevine.nu/suomi/pdf/aarteenetsint%C3%A4-kes%C3%A4mysteeri-7-10-vuotiaille ja hauska aarteenetsintä on tulostusta vaille valmis heti käyttöön, eikä järjestelyihin mene juuri puolta tuntia kauempaa – helppoa sinulle, huisin hauskaa lapsille!
Grapevinelta löydät myös vastaavan version talviseen päivään: Aarteenetsintä lapsille ulkona talvella.  Grapevinen tuotevalikoimasta löydät runsaan valikoiman leikkejä, kilpailuja ja vinkkejä mukavaan, leikintäyteiseen päivään, lastenkutsuille, illallisille, puutarhajuhliin, sukukokouksiin, illanistujaisiin tai vaikka yrityksen kick off – tapahtumaan.  Lasten syntymäpäiväjuhliin ja lastenkutsuille löydät monia hyvintoteutettuja aarteenetsintöjä monilla lasten lempiteemoilla. Kaikki aarteenetsintämme ovat alkuperäisiä, ja erityisesti aarteenetsintään toteutettuja, pulmallisia, hauskoja ja hienon ulkoasun omaavia seikkailuja, jotka sopivat täydellisesti lastenkutsuille hauskaksi ja opettavaiseksi leikiksi.  Aarteenetsinnän voi järjestää missä tahansa, ulkona tai sisällä, kotona, puistossa leikkikentällä. Aarteenetsinnän järjestäminen on helppoa ja nopeaa ja onnistuu jo alle puolessa tunnissa. Kaikki huisin hauskat aarteenetsintätuotteemme löydät mukavasti täältä: http://www.grapevine.nu/suomi/pdfs/2 Kurkkaa myös kattavaan lastenjuhlaoppaaseen, josta saat paljon hauskoja ja käytännöllisiä vinkkejä onnistuneiden lastenkutsujen järjestämiseen.
Rentoon aikuisten illanviettoon ystävien kesken haasteellinen ja hauska tietokilpailu nostaa tunnelman kattoon. Grapevinen pubivisailu koostuu 25 yleissivistävistä eri aihepiirien kysymyksistä, 14 sitaatista, joiden esittäjiin etsitään vastausta, vastauslomakkeesta ja oikeista vastauksista, kaikki tulostamista vaille valmiina, heti käyttöön. Pubivisailu on parhaimmillaan joukkuepelinä! Tämän viihdyttävän paketin voit tilata tästä: http://www.grapevine.nu/suomi/pdf/pubivisailu  Sivuiltamme löydät myös hauskat ja kekseliäät visailut Halloween- ja Jouluteemalla.


Toinen pidetty ja arvostettu teema ajanvietteeksi on murhamysteeri, joka sopii täydellisesti kynttiläillalliselle perheen ystävien kera. Murhamysteeri on pulmallinen, hauska ja helposti toteutettava murhamysteeri illallisille. Grapevinen Murha Mystery Manorissa ei vaadi vierailta rooliasuja tai näyttelijänlahjoja, vaan on kekseliäs murhamysteeri, jota kaikki vieraat voivat olla mukana ratkaisemassa. Tutustu jännittävään murhamysteerin täällä: http://www.grapevine.nu/suomi/pdf/murhamysteeri-murha-mystery-manorissa ja järjestä ikimuistoiset illalliskutsut ystävillesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti